Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε ο 20χρονος τη δολοφονία της Νικολέτας – Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα
Η 17χρονη Νικολέτα είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας
Ο 20χρονος φαίνεται πως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Πριν από λίγο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή. Πρόκειται για την όγδοη γυναικοκτονία μέσα στο 2022, με τη Νικολέτα να είναι το νεότερο θύμα στην Ελλάδα μέχρι τώρα.
Ο 20χρονος που είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Βόρεια Μακεδονία καθώς εντοπίστηκε με μία ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα για την κεντρική Ευρώπη. Το πρωί του Σαββάτου παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές.
Το χρονικό της σύλληψης
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του καταζητούμενου 20χρονου πακιστανικής καταγωγής άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα Βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή ο 20χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε.
Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.
Το σήμα από το κινητό της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του και να τον συλλάβουν.
Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η 17χρονη Νικολέτα ζήτησε από τον 20χρονο να χωρίσουν και αυτό προκάλεσε την οργή του. Όπως προκύπτει από δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.
Μάλιστα, τα μηνύματα αυτά φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442