Έπειτα από την ολοκλήρωση της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Superleague η εικόνα για το πότε θα κάνει πρεμιέρα η ΑΕΚ στο νέο της σπίτι έγινε πιο ξεκάθαρη.
Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν κάνει σχετικό αίτημα ώστε να δώσει το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας (Λαμία), αλλά και αυτό που «πέφτει» πάνω στην αγωνιστική των εγκαινίων (την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου με τον Παναιτωλικό την 5η αγωνιστική).
Πλέον το πρόγραμμα που διαμορφώθηκε στις πρώτες αγωνιστικές ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ποια ημερομήνια αναμένεται να… κυκλώσουν οι φίλοι της ΑΕΚ.
Αρχικά σε περίπτωση που έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και αποφασιστεί να γίνει αγώνας στο νέο γήπεδο πριν τα εγκαίνια (σ.σ. στις 17 Σεπτεμβρίου), υπάρχει το παιχνίδι με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική στις 27 ή 28 Αυγούστου και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 3 ή 4 Σεπτέμβρη.
Σε αντίθετη περίπτωση η επόμενη ημερομηνία είναι μετά την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες, δηλαδή 1η η 2η Σεπτεμβρίου.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Μίλωνα (18/1, 19:00) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο Champions League.
Σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, όταν κομμάτια από την οροφή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!