Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι 5 Αυγούστου – Αναλυτικά οι θερμοκρασίες
Όσο για το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 35 έως 37 βαθμούς αντίστοιχα τις δύο ημέρες.
«Λιώνει» η χώρα από τις υψηλές θερμοκρασίες που έφερε ο παρατεταμένος καύσωνας, που αν και θα παραμείνει για μερικές μέρες ακόμα, φαίνεται πως ο υδράργυρος θα υποχωρήσει σταδιακά.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, αύριο, Τρίτη 26 Ιουλίου, και την Τετάρτη 27 Ιουλίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί κατά μέσο όρο στους 37 με 38 βαθμούς, ωστόσο τονίζει πως στις κλειστές πεδινές περιοχές, μακριά από τη θάλασσα στα δυτικά πεδινά, αλλά και στο κέντρο των μεγάλων πόλεων, ο υδράργυρος θα δείχνει 1 με 2 βαθμούς υψηλότερα.
Αντίθετα, στις ακτές, στα ορεινά και στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Όσο για το Σαββατοκύριακο (30-31/7) η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 35 έως 37 βαθμούς αντίστοιχα τις δύο ημέρες.
Όπως φαίνεται επίσης στη φωτογραφία του μετεωρολόγου, ο Αύγουστος θα μπει με… δροσιά, καθώς την Τρίτη (2/8) η θερμοκρασία υποχωρεί στους 33 βαθμούς, ενώ αναμένεται άνοδος από την Παρασκευή 5 Αυγούστου με 35 Βαθμούς.
«Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά! Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή σας διαβάστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ! Για να μη χάνετε τον…καιρό σας», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του.
Δείτε τον πίνακα που κοινοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου με τη μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο:
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442