Νέα απίστευτη ατυχία για τη Ferrari, η οποία είδε τον πρωτοπόρο του Grand Prix της Γαλλίας, Σαρλ Λεκλέρ να χάνει τον έλεγχο του μονοθεσίου και να καταλήγει στον τοίχο.
Άδοξο τέλος και νέα καταστροφή για τον Σαρλ Λεκλέρ και τη Ferrari!
Ο Μονεγάσκος πιλότος, ο οποίος είχε την pole position, έχασε τον έλεγχο στον 18ο γύρο κι ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση!
Ο Λεκλέρ κατέληξε στις μπαριέρες και τα όνειρα για την κατάκτηση του τίτλου ουσιαστικά κάνουν «φτερά», ειδικά αν ο Μαξ Φερστάπεν πάρει τη νίκη.Ο Ολλανδός της Red Bull βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα, μετά την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας.
Αυτή είναι η έβδομη εγκατάλειψη για τη Ferrari την τρέχουσα σεζόν, με τον πιλότο της να ακούγεται να λέει στο team radio ότι «κόλλησε» το γκάζι. Μάλιστα, μετά το ατύχημα του έβγαλε μια κραυγή απόγνωσης, εμφανώς εκνευρισμένος για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο μονοθέσιο.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12