Θεσσαλονίκη: Έκλεψε φαρμακείο και βούτηξε στη θάλασσα για να ξεφύγει
Οι προσπάθειές του, ωστόσο, αποδείχθηκαν μάταιες, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Απρόσμενη τροπή έλαβε η ληστεία σε ένα φαρμακείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο δράστης βούτηξε στη θάλασσα, για να γλιτώσει τη σύλληψη.
Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα που εισέβαλε στο κατάστημα στην Ασπροβάλτας χθες το μεσημέρι και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.
Βούτηξε, αλλά…
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και, όπως αναφέρει το thestival.gr, ο άνδρας βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να αποφύγει την επικείμενη σύλληψή του.
Οι προσπάθειές του, ωστόσο, αποδείχθηκαν μάταιες, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν τρία μικροδέματα ηρωίνης.
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)



































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442