Θεσσαλονίκη: Έκλεψε φαρμακείο και βούτηξε στη θάλασσα για να ξεφύγει
Οι προσπάθειές του, ωστόσο, αποδείχθηκαν μάταιες, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Απρόσμενη τροπή έλαβε η ληστεία σε ένα φαρμακείο της Θεσσαλονίκης, όταν ο δράστης βούτηξε στη θάλασσα, για να γλιτώσει τη σύλληψη.
Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα που εισέβαλε στο κατάστημα στην Ασπροβάλτας χθες το μεσημέρι και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.
Βούτηξε, αλλά…
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και, όπως αναφέρει το thestival.gr, ο άνδρας βούτηξε στη θάλασσα προκειμένου να αποφύγει την επικείμενη σύλληψή του.
Οι προσπάθειές του, ωστόσο, αποδείχθηκαν μάταιες, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν τρία μικροδέματα ηρωίνης.
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442