Μετά την αποχώρηση των Λορέντζο Ινσίνιε, Ντρις Μέρτενς και Αντρέα Πετάνια, η Νάπολι είναι υποχρεωμένη το φετινό καλοκαίρι να προχωρήσει σε ολικό «λίφτινγκ» στην επιθετική γραμμή της, αναζητώντας παίκτες «πρώτης γραμμής» για να παίξουν στο πλευρό του Βίκτορ Οσιμέν.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώτος στόχος των Παρτενοπέι είναι ο 27χρονος Τζιοβάνι Σιμεόνε (γιος του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε), ο οποίος ολοκλήρωσε μια καταπληκτική σεζόν, «υπογράφοντας» 17 γκολ στη Serie A με τη Βερόνα, ως δανεικός από την Κάλιαρι.
Η Βερόνα ενεργοποίησε πριν από λίγες εβδομάδες την οψιόν αγοράς του και πληρώνοντας 11 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Σαρδηνίας τον έκανε δικό της, και πλέον, για να τον παραχωρήσει στη Νάπολι, αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ είναι σε εξέλιξη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο