Ο αντικαταστάτης του Μέρτενς βρέθηκε αφού πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου βρίσκεται η Νάπολι, όπως αναφέρει σημερινό (17/07) ρεπορτάζ από την Ιταλία.
Κι αυτό γιατί οι «παρτενοπέι» έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Ισπανό εξτρέμ της Ουντινέζε για συμβόλαιο με τον παίκτη τετραετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Ενώ παράλληλα η Νάπολι έχει προσφέρει στις «ζέβρες» 15 εκατομμύρια μετρητά συν μπόνους προκειμένου να τις πείσουν να πουν το «ναι» στην παραχώρηση του Ντεουλοφέου.
Ο 28χρονος άσος έκανε πέρυσι 37 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουντινέζε, πετυχαίνοντας και 14 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ