Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού:
«Δεν είναι εύκολο να δεχτούμε αυτό που έγινε στο τέλος, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Τώρα όμως θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στο δικό μας γήπεδο. Ξέραμε πως οι συνθήκες θα ήταν δύσκολες, αλλά είχαμε προετοιμαστεί σωματικά και πνευματικά για να ανταπεξέλθουμε».
Για τη δική του παρουσία και για το αν προτιμά να παίζει στο ‘6’ ή στο ‘8’: «Προσωπικά, δουλεύω σκληρά και όταν δουλεύεις σκληρά ανταμείβεσαι. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δουλεύω για την ομάδα και θα παίζω όπου μου ζητάνε».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπενφίκα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.