Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαχάρ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Μπαχάρ: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο προπονητής της Μακάμπι μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη ρεβάνς που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ, μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Στέλνουν στον ΠΑΟΚ αμυντικό της Ρόμα! (vids)

«Μετά το γκολ έπρεπε να ανεβάσουμε τον ρυθμό και νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα, σιγά σιγά επιστρέψαμε στο παιχνίδι και είχαμε τα ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο μέρος.  Πνευματικά είναι σημαντικό όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε.

Τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά, εξαρτώνται από εμάς. Όλα είναι πιθανά. Η ατμόσφαιρα στο Σαμί Οφέρ είναι διαφορετική από αυτή του Πειραιά, όμως πρέπει να πιστέψουμε. Υπάρχει μία ισχυρή ομάδα, που μπορεί να τα καταφέρει όλα. Τους είπα ότι δεν θέλω να αποκλειστούμε με κομπλιμέντα, αλλά να περάσουμε με κάθε τρόπο. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα.

Σε ότι αφορά τον Πιερό, φέραμε έναν παίκτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο, πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Οι αλλαγές απόψε μας βοήθησαν και αγγίξαμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε, αλλά όλα είναι πιθανά».

Sports in

Οι συνομιλίες που μπορεί να τερμάτιζαν τον πόλεμο στην Ουκρανία - Η κρυφή ιστορία της διπλωματίας που απέτυχε

Τι συνέβη; Πόσο κοντά ήταν Ρωσία και Ουκρανία στο να τερματίσουν τον πόλεμο; Και γιατί δεν οριστικοποίησαν ποτέ μια συμφωνία;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024