Ο προπονητής της Μακάμπι μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη ρεβάνς που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο τεχνικός των Ισραηλινών στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρόκριση.
«Μετά το γκολ έπρεπε να ανεβάσουμε τον ρυθμό και νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα, σιγά σιγά επιστρέψαμε στο παιχνίδι και είχαμε τα ακυρωθέντα γκολ στο πρώτο μέρος. Πνευματικά είναι σημαντικό όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε.
Τα πράγματα είναι ακόμα ανοιχτά, εξαρτώνται από εμάς. Όλα είναι πιθανά. Η ατμόσφαιρα στο Σαμί Οφέρ είναι διαφορετική από αυτή του Πειραιά, όμως πρέπει να πιστέψουμε. Υπάρχει μία ισχυρή ομάδα, που μπορεί να τα καταφέρει όλα. Τους είπα ότι δεν θέλω να αποκλειστούμε με κομπλιμέντα, αλλά να περάσουμε με κάθε τρόπο. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα.
Σε ότι αφορά τον Πιερό, φέραμε έναν παίκτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο, πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Οι αλλαγές απόψε μας βοήθησαν και αγγίξαμε την ανατροπή και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε, αλλά όλα είναι πιθανά».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.