Με τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χασάν Μάρτιν. Μετά από μια διετία στο μεγάλο λιμάνι, ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε από τον Ολυμπιακόκαι ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στο Βελιγράδι.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, με την οποία αποχαιρέτησε τον 26χρονο Αμερικανό και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
«Σε ευχαριστούμε Χασάν για όλα όσα έχεις κάνει για τον Ολυμπιακό! Μαζί έχουμε πετύχει εξαιρετικά πράματα. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο μονοπάτι της καριέρας σου» ήταν το σχετικό μήνυμα τον «ερυθρολεύκων».
Θυμίζουμε, πως ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών θα συναντήσει στον Ερυθρό τον Νεμάνια Νέντοβιτς που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.
Η ΚΕΔ όρισε και πάλι Γερμανούς διαιτητές στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός -όπως σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα στο πρωτάθλημα- Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Ο δρόμος για την πρόωρη ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Λανουά είναι συγκεκριμένος και όλα περνούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ
LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την αναμέτρηση Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Water Polo League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.