Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά το μεσημέρι της Κυριακής (10/7) ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποια δείγματα γραφής στο πρώτο του φετινό φιλικό με αντίπαλο τη Γουότφορντ.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην αγγλική ομάδα, που μέχρι πριν από δύο μήνες αγωνιζόταν στην Premier League, και ικανοποίησε τους οπαδούς της που βρέθηκαν δίπλα της.
Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού είδαν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στο γήπεδο όπου έγινε το παιχνίδι, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στη φιλική αναμέτρηση.
Δείτε πλάνα από την παρακάμερα του Παναθηναϊκού που κατέγραψε όσα δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.