Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουρμπέλης: «Eίμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά» (vid)

Κουρμπέλης: «Eίμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά» (vid)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε για το φιλικό με τη Γουότφορντ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με πέρυσι.

Για το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γουότφορντ και την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην κάμερα του PAO TV.

O διεθνής χαφ τόνισε ότι οι «πράσινοι» είναι ένα βήμα πιο μπροστά σε σχέση με πέρυσι, ενώ αναφέρθηκε και επί προσωπικού.

Διαβάστε επίσης: Το φλεγόμενο μονοθέσιο του Σάινθ (vid)

Όσα είπε ο Κουρμπέλης:

Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό: «Θεωρώ ότι είχαμε μια καλή εικόνα για πρώτο φιλικό και βάση της κούρασης που έχουμε στα πόδια μας λόγω της δύσκολης προετοιμασίας και των διπλών προπονήσεων.

Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητά ο προπονητής και θεωρώ ότι σήμερα σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε.

Για την κατάσταση σε σχέση με την περσινή προετοιμασία: «Κάνουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, που ακόμα δουλεύαμε τα συγκεκριμένα πράγματα. Έχουν μπει αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και βελτιώνουμε άλλα περισσότερο».

Για το πως νιώθει ο ίδιος: «Είναι πολύ διαφορετικό και είμαι χαρούμενος που είμαι από την αρχή της χρονιάς, καθώς πέρυσι δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κάνει προετοιμασία, καθώς νιώθει πιο δυνατός. Δουλεύω καθημερινά για να φτάσω στο σημείο που ήμουν πριν τον τραυματισμό».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024