Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Με νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γιουβέντους, επέστρεψε η Μπάγερν η οποία κάνει ότι μπορεί για να αποσπάσει το «ναι» από την «Μεγάλη Κυρία» και να πάρει στο Μόναχο τον Ματίας Ντε Λιχτ.
Αυτή την φορά προσφέρει 75 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μπορούν να γίνουν και 90 μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Ο παίκτης φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με την πρόταση αυτή, ωστόσο η Γιουβέντους δεν δείχνει να συμβιβάζεται με κάποιο ποσό κάτω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι πρωταθλητές Γερμανίας πρέπει να χουν στο νου τους ότι δεν είναι μόνοι στο παιχνίδι αυτό. Ενδιαφέρον για τον Ολλανδό έχει δείξει και η Τσέλσι, η οποία μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη ακούγεται έντονα σε περιπτώσεις εκρηκτικών ονομάτων.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…