Ο διάσημος τενίστας πρόκειται να περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου στην Καμπέρα τον επόμενο μήνα. Η αστυνομία της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο Κύργιος κατηγορήθηκε για επίθεση στην πρώην κοπέλα του. Η κατηγορία σχετίζεται με ένα περιστατικό στην Καμπέρα τον περασμένο Δεκέμβριο.
Εάν κριθεί ένοχος, ο Κύργιος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια, σύμφωνα με την Sun. Η φερόμενη επίθεση στην πρώην σύντροφό του Chiara Passari φέρεται να έλαβε χώρα πέρυσι, σύμφωνα με την εφημερίδα The Canberra Times.
Σύμφωνα με την αστυνομία της Αυστραλίας ο 27χρονος έχει προγραμματιστεί να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 2 Αυγούστου.
Η Chiara Passari κατηγορεί τον Κύργιο για χρήση βίας σε βάρος της, στην διάρκεια διακοπών του τότε ζευγαριού, τον περασμένο Δεκέμβριο.
Αυτές είναι οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις (19/3, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.