Ο Ζεσούς θα φοράει την φανέλα με το Νο9 στην πλάτη και αποκάλυψε πως είχε κι άλλες προτάσεις, αλλά προτίμησε την Αρσεναλ, λόγω του Μίκελ Αρτέτα: «Είχα με τον Μίκελ μια καλή σχέση από τα χρόνια που ήταν βοηθός του Γκουαρντιόλα στη Σίτι.
Με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ τότε στο Μάντσεστερ και ήταν πάντα δίπλα μου. Πιστεύω σε αυτόν 100%, όπως έχει πιστέψει κι αυτός εμένα. Ο Μίκελ ήταν ο λόγος που προτίμησα την Αρσεναλ, ενώ είχα κι άλλες καλές προτάσεις. Αυτός μ’ έπεισε πως η Αρσεναλ είναι η ιδανική λύση για μένα», ανέφερε ο διεθνής άσος.
Ο Βραζιλιάνος σταρ αγωνιζόταν στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τον αγόρασε από την Παλμέιρας με 32 εκατ. ευρώ. Από τότε, ο Βραζιλιάνος στράικερ είχε 234 εμφανίσεις με τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 95 γκολ με 64 ασίστ. Είναι επίσης 54 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σκοράρει 18 τέρματα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.