ΠΑΟΚκαι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συνεχίζουν χέρι-χέρι για άλλον έναν χρόνο. Μετά από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε deal για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρνα μη δίνει το παρών.
Κάποιες εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί και η περαιτέρω άδεια λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα του Σουρινάμ, κρατάνε πίσω τον 34χρονο παίκτη.
Κάπως έτσι, όλα δείχνουν πως ο έμπειρος άσος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των ασπρόμαυρων, μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας