Τι είπε ο προπονητής της Μπασκόνια για τον Πίτερς
Ο προπονητής της Μπασκόνια, Ζοάν Πενιαρόγια, αναφέρθηκε στον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς και συνέστησε υπομονή…
Μπορεί τα μέτωπα των Σάσα Βενζέκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ να παραμένουν «ανοιχτά» για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν βάλει μπροστά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρέα με τους συνεργάτες του εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις οι οποίες θα μπορέσουν να τονώσουν ποιοτικά ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Πειραιωτών.
Διαβάστε επίσης: Τα δύο εκατ. ευρώ της Φενέρ στον Ντόρσεϊ, βάζουν στο κάδρο τον Καλάθη
Ανάμεσα σε αυτές είναι και το όνομα του Άλεκ Πίτερς για τον οποίο έχετε διαβάσει στο 10.gr με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ.
O Άλεκ Πίτερς πέρσι αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στην Euroleague και είχε μέσο όρο 9.8 πόντους, με 63.8% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 81.8% στις βολές, όπως επίσης και 3.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο (0.8) ανά ματς.
Για το μέλλον του Πίτερς πήρε θέση και ο προπονητής των Βάσκων, Ζοάν Πενιαρόγια, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπασκόνια και πως μέχρι και σήμερα παραμένει στο δυναμικό της.
«Είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, σημαντικός και μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι μιλάνε πολύ και επίσης πριν από δύο εβδομάδες ανέφεραν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ξέρω ότι βιάζεστε να δείτε που θα υπογράψει ο καθένας και σε ποια ομάδα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια».
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουαμέ
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βίρτους
- Βεζένκοφ: «Κάθε εβδομάδα πρέπει να δίνουμε το 100%»
- «Τα 100 εκατ. ευρώ δεν συγκινούν την Μπάγερν για τον Καρλ»
- Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 109-77: Καταιγιστικός, με ασταμάτητους Βεζένκοφ – Ντόρσεϊ!
- Σκάνδαλο στη Ρέιντζερς: Παίκτες χρησιμοποιούσαν δωμάτια φυσικοθεραπείας για τα ερωτικά ραντεβού τους!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)






















































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442