Ολυμπιακός: Σάλτσμπουργκ και επιστροφή στην Ελλάδα
Το δυνατότερο από τα τεστ επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα (16:30, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ
Το τελευταίο του τεστ επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα πρόκειται για το πιο δύσκολο.
Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν (16:30, Cosmote Sport 1) την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της προετοιμασίας.
Μετά το φιλικό με την Αρμίνια, κόντρα στην οποία ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε κυρίως τις «ρεζέρβες», ο πορτογάλος κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δώσει στο κοινό μια πρώτη… γεύση ενόψει και των επίσημων αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.
Με το σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει και την παρουσία του στην Αυστρία, καθώς αμέσως μετά η ερυθρόλευκη αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να μπει ολοκληρωτικά σε… mood Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός βέβαια θα αντιμετωπίσει και την Άλκμααρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρόβα τζενεράλε των αγώνων με τους Ισραηλινούς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.