Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν πέρασαν το τεστ τα «δεύτερα»

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν πέρασαν το τεστ τα «δεύτερα»

Σε ένα φιλικό που αγωνίστηκαν κυρίως οι «ρεζέρβες», ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 3-1. Το γκολ ο Τικίνιο στο 35’.

Το πέμπτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός, με τα «δεύτερα» των Πειραιωτών να παίρνουν κάτω από τη βάση και να χάνουν με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Στο σημερινό παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τους Ερυθρόλευκους με παίκτες που δεν βρίσκονται στις πρώτες του επιλογές, αφού αύριο ακολουθεί το δυνατό φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ.

Οι «ρεζέρβες» των Πειραιωτών αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο πρώτο 25άλεπτο, με την Αρμίνια να πετυχαίνει δύο γκολ (7’, 23’). Στο δεύτερο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 35’ με τον Τικίνιο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη εικόνα, με την είσοδο των Ζινγκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μαντί Καμαρά στο 63’ να ανεβάζει επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών. Ο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να δημιουργεί ευκαιρίες και να απειλεί κυρίως με τον Αμπουμπακάρ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και η Αρμίνια, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ένα ακόμα φιλικό στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Αμπουμπακάρ και Ζινγκερνάγκελ. Αύριο, ακολουθεί το παιχνίδι με την Σάλτσμπουργκ, που θα είναι το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Έτσι παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την ομάδα του με τον Κρίστινσον μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Αβραάμ, Μπα και Κούτρη στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Κούντε ήταν στα χαφ, με τους Φαντιγκά, Καρβάλιο και Βαλμπουενά πίσω από τον Τικίνιο

Σκόραρε ο Τικίνιο

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με τον Κλος. Ένα τυχερό γκολ, αφού μετά τις κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό της γερμανικής ομάδας και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 10’ ο Κρίστινσον είπε «όχι» στον Σίντκλερ, αλλά στο 23’ οι τυπικά γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ζατκόφσκι.

Ο Κλος έκανε τη σέντρα από δεξιά στον 32χρονο μεσοεπιθετικό και αυτός με σουτ στην κίνηση νίκησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για το 2-0. Ο Κρίστινσον έπεσε, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 35’ μείωσαν με τον Τικίνιο.

Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες από δεξιά και ο Βραζιλιάνος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο. Πέντε λεπτά μετά το γκολ, ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή. Ο Κούτρης τραυματίστηκε, με τον Μπαγκαλιάνη να παίρνει τη θέση του. Ο νεαρός μπακ πέρασε ως δεξί μπακ και ο Ανδρούτσος μεταφέρθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Χαμηλό τέμπο, δοκιμές από Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν τα ηνία της αναμέτρησης και να μεταφέρουν το παιχνίδι στο μισό της Αρμίνια.

Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Στο 63’ ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μαζεμένες αλλαγές, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής μεταξύ άλλων σε Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζίνκερναγκελ.

Μετά τις αλλαγές, η 11άδα του Ολυμπιακού διαμορφώθηκε ως εξής: Ο Κρίστινσον στο τέρμα, με τους Μπακαλιάνη, Μπα, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ανδρούτσο στην άμυνα. Οι Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά ήταν οι δύο στα χαφ, με τους Ζίνκερναγκελ, Καρβάλιο στα άκρα και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά λίγο πιο πίσω από τον Αχμέντ Χασάν.

Ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, γκολ η Αρμίνια

Ο ρυθμός του παιχνιδιού συνέχισε να είναι χαμηλός, με τον Ολυμπιακό στο 72’ να απειλεί με τον Καρβάλιο. Ο Χασάν έστρωσε στον Πορτογάλο, αυτός έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπίνο.

Στο 79’ ο Μαρτίνς έκανε δύο ακόμα αλλαγές με τους Μασούρα και Ρέαμπτσιουκ αντί των Καρβάλιο και Αβραάμ, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να έχει δύο τελικές. Στο 81’ και στο 83’. Στην πρώτη περίπτωση το σουτ που έκανε μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο, ενώ στη δεύτερη ο Ελληνας πορτιέρο μπλόκαρε την κεφαλιά του Αφρικανού επιθετικού του Ολυμπιακού. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Μασούρα να δοκιμάσει το πόδι του. Ο διεθνής εξτρέμ βρήκε χώρο, σούταρε με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της γερμανικής ομάδας.

Στο 88’ και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Αρμίνια έκανε το 3-1. Ο Χακ, μετά από κάθετη πάσα, πέρασε τον Κρίστινσον και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024