Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός άγριας συμπλοκής σε μπαρ της Ραφήνας, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, ένας 42χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλοτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.
Όπως αναφέρουν άτομα που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο μαγαζί, το θύμα διασκέδαζε και κάποια στιγμή μίλησε σε μια γυναίκα, ο σύντροφος της οποίας βρισκόταν στον ίδιο χώρο. Η επίθεση σημειώθηκε όταν η γυναίκα έφυγε για να πάει στην τουαλέτα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον μετέφερε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν και υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας