Κρήτη: Μεθυσμένος Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση για το Ηράκλειο
Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
Αναστάτωση στην πτήση Μπέρμιγχαμ – Ηράκλειο προκάλεσε ένας 34χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έβριζε επιβάτες και πλήρωμα.
Ο Βρετανός που ταξίδευε για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη το βράδυ της Πέμπτης, άρχισε να γίνεται επιθετικός τόσο με το πλήρωμα του αεροσκάφους όσο και με τους υπόλοιπους συνεπιβάτες του.
- Διαβάστε ακόμη: Βίντεο με την επικίνδυνη πορεία μεθυσμένου οδηγού – Έχασε τον έλεγχο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
Κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο και αστυνομικοί του ΑΤ αεροδρομίου τον συνέλαβαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη παρέμβαση στις συγκοινωνίες μέσων σταθερής τροχιάς πλοίων και αεροσκαφών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες
- Τεχνητή νοημοσύνη: Τώρα που αντικαθιστά τους εργαζόμενους, μάλλον θα πρέπει να πληρώσει και φόρους
- LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Τσέλσι – Έβερτον
- Θρίλερ με την εξαφάνιση του 33χρονου ειδικευόμενου γιατρού στο Ηράκλειο
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442