Παναθηναϊκός: Φουλάρει για την τρίτη του μεταγραφή
Μεγάλη η κινητικότητα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι
Με το πόδι στο… γκάζι έχει μπει σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι ο Παναθηναϊκός, καθώς το Τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Γκάνεα, έχοντας ήδη προχωρήσει και στην προσθήκη του Γιούρι Λοντίγκιν.
Στο Τριφύλλι θέλουν να καλύψουν τα κενά του ρόστερ όσο πιο νωρίς γίνεται, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δουλέψει με τους νέους του ποδοσφαιριστές όσο περισσότερο γίνεται, ενόψει και της επιστροφής του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από πέντε χρόνια.
Οι Πράσινοι αυτήν τη στιγμή δουλεύουν την τρίτη τους μεταγραφή, καθώς στόχος της ομάδας είναι να έχουν αποκτηθεί ακόμα δύο παίκτες μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Φυσικά, προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη στιγμή είναι ένας χαφ, με τον Μπλάνκο να παραμένει ο νούμερο ένα στόχος, παρότι η περίπτωσή του εξακολουθεί να είναι δύσκολη για τα ελληνικά δεδομένα.
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442