Ο Καλιντού Κουλιμπαλί έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ν’ αποχωρήσει από τη Νάπολι στην εφετινή, καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» έχοντας ήδη δεχθεί προσέγγιση από την Μπαρτσελόνα, αρνήθηκε και την τελευταία πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του που του προτάθηκε και θέλει να αποχωρήσει, έπειτα από έξι χρόνια στην ιταλική ομάδα.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους μπήκε «σφήνα» στην Μπαρτσελόνα και κατέθεσε επίσημη πρόταση 45 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τον Σενεγαλέζο στόπερ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.