Ιτούδης και Πιτίνο στο ΟΑΚΑ (Pics)
Στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών βρίσκονται οι Δημήτρης Ιτούδης και Ρικ Πιτίνο.
Για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Ιτούδης δίνει το «παρών» στα playoffs της Basket League. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός το έκανε αρχικά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα για το Game 5 των ημιτελικών, καθώς έδωσε το «παρών» και στο Game 1 των τελικών στο ΣΕΦ.
Αυτή τη φορά ο τέως τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών του πρωταθλήματος ανάμεσα στους «αιωνίους». Ο κόουτς της εθνικής παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση, μαζί με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.
Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο Ρικ Πιτίνο ο οποίος μάλιστα συνάντησε τον Δημήτρη Ιτούδη, με τους δύο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα.

- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442