Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 11 στην ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδιο στην περιοχή των ΤΕΙ.
Σύμφωνα με το thebest.gr, πρώτες πληροφορίες δύο άγνωστοι άνδρες, επιτέθηκαν αποφασισμένοι και με απίστευτη βιαιότητα σε αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και κινείτο με την παρέα του στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού.
Στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν τον χτύπησαν με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να πέσει αιμόφυρτος στον δρόμο και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έφτασε άμεσα δύναμη της Αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από τον ίδιο τον αστυνομικό ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες εντοπίστηκαν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.