Η Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε την Τζασμίν Ορντένζι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μπρέσια, όπου θα αντιμετωπίσει την Αννα Λένα Φρέντσαμ.
Την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά των 60.000 δολαριών που πραγματοποιείται στην Μπρέσια πανηγύρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.
Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν η αντίπαλός της, Τζασμίν Ορντένζι, πήρε το πρώτο σετ με 7-5 και προηγήθηκε με 1-0, αλλά δεν πτοήθηκε. Με αντεπίθεση διαρκείας πήρε τα δύο επόμενα με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Με ανατροπή
Δεύτερο σερί παιχνίδι που κερδίζει με ανατροπή η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, με την Ελληνίδα τενίστρια, όμως, να δείχνει χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και να παίρνει σπουδαίες νίκες, που την κρατούν ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.
Η Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο. 170 της παγκόσμιας κατάταξης, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Αννα Λένα Φρέντσαμ, Νο. 226 στον κόσμο, που απέκλεισε με 2-0 σετ την Βουλγάρα, Τζούλια Τερζίσκα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αυτοψία στα εν εξελίξει έργα αναβάθμισης, προϋπολογισμού περί το 1 εκ. ευρώ, πραγματοποίησαν ο CEO της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης κι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος.
Το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, ενόψει του Μουντιάλ 2026, διεξήχθη σε μια πλατεία στην πόλη το Μεξικού και βρήκε θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν έτσι και ένα άλλο ρεκόρ, την 3η φορά που φιλοξενούν τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και αποφάσισαν να συνεχίσουν να το «φωνάζουν».
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’