Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκαλύπτει γιατί η φετινή σεζόν στη Μίλαν ήταν τρομερά δύσκολη για εκείνον, για τους πόνους που δεν τον άφηναν να κοιμηθεί, αλλά και για την υπόσχεση που κράτησε κάνοντας την ομάδα πρωταθλήτρια Ιταλίας. Παράλληλα, ο Σουηδός τόνισε ότι τελευταίο εξάμηνο έπαιζε… δίχως χιαστό στο αριστερό του γόνατο!
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Για τους τελευταίους έξι μήνες ήμουν δίχως χιαστό.
Με το γόνατο μόνιμα πρησμένο. Προπονήθηκα με την ομάδα μόλις 10 φορές τους τελευταίους έξι μήνες. Πήρα περισσότερες από 20 ενέσεις. Έκανα αρθροσκόπηση κάθε εβδομάδα, έπαιρνα παυσίπονα κάθε μέρα, κοιμήθηκα ελάχιστα αυτούς τους έξι μήνες λόγω του πόνου.
Δεν έχω υποφέρει ποτέ περισσότερο εντός κι εκτός γηπέδου. Κι όμως μετέτρεψα κάτι απίθανο σε πιθανό. Στο μυαλό μου υπήρχε μονάχα ένας στόχος. Να κάνω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου Πρωταθλητές γιατί τους το είχα υποσχεθεί. Τώρα, έχω νέο χιαστό και ακόμα ένα τρόπαιο» έγραψε ο «Ίμπρα» στα social media, έχοντας ξαναμπεί πλέον στο χειρουργείο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.