Αισιόδοξος σε ότι αφορά την παραμονή του Βασίλιε Μίσιτς στην Εφές εμφανίστηκε ο τεχνικός των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν. «Έχει option στο συμβόλαιο του για το NBA ως τις 20 Ιουλίου.
Θα πρέπει να το σκεφτεί, εφόσον του έλθει κάποια προσφορά. Νομίζω ότι του αρέσει να παίζει στην Ευρώπη και πιστεύω πως θα συνεχίσει μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς Αταμάν.
Θυμίζουμε πως η ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου γκαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Μίτσιτς μέτρησε φέτος 18.2 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ ανά 26.6 λεπτά δράσης, σε σύνολο 34 εμφανίσεων στην Euroleague, οδηγώντας την Ανατολού Εφές στο back to back.
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.