Αταμάν: «Πιστεύω ότι ο Μίσιτς θα συνεχίσει στην Εφές»
Την πεποίθηση πως ο Βάσα Μίσιτς θα συνεχίσει στην Αναντολού Εφές εξέφρασε ο Εργκίν Αταμάν.
Αισιόδοξος σε ότι αφορά την παραμονή του Βασίλιε Μίσιτς στην Εφές εμφανίστηκε ο τεχνικός των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν. «Έχει option στο συμβόλαιο του για το NBA ως τις 20 Ιουλίου.
Θα πρέπει να το σκεφτεί, εφόσον του έλθει κάποια προσφορά. Νομίζω ότι του αρέσει να παίζει στην Ευρώπη και πιστεύω πως θα συνεχίσει μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς Αταμάν.
Θυμίζουμε πως η ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου γκαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Μίτσιτς μέτρησε φέτος 18.2 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ ανά 26.6 λεπτά δράσης, σε σύνολο 34 εμφανίσεων στην Euroleague, οδηγώντας την Ανατολού Εφές στο back to back.
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Το πανό-σπόντα των οπαδών της Ζαλγκίρις και η… ιδιαίτερη απάντηση της Ντουμπάι (pics)
- Οι διαιτητές της 37ης αγωνιστικής – Ο Ντιφαλά στο Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Τα λόγια του Γκεόργκι Χάτζι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, έχασα τον… πατέρα μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)












































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442