Ήττα και αποκλεισμός της Γραμματικοπούλου στο Ρολάν Γκαρός
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) από την Αυστραλή Νταριά Σάβιλ (Νο127) στο ντεμπούτο της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός
Σε 72 λεπτά ολοκληρώθηκε η παρθενική συμμετοχή της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός.
Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέτυχε μέσω των προκριματικών να περάσει στο κυρίως ταμπλό του δεύτερου γκραν σλαμ της σεζόν, δεν κατάφερε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στην Αυστραλιανή (ρωσικής καταγωγής) Ντάρια Σαβίλ, από την οποία ηττήθηκε 6-1, 6-2.
Η Γραμματικοπούλου εμφανίστηκε μάλλον αγχωμένη, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δεν μπόρεσε να δυσκολέψει την αντίπαλό της, η οποία παλιότερα έχει φτάσει ως το Νο 20 της παγκόσμιας κατάταξης.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον 2ο γύρο η Σάβιλ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από την αναμέτρηση της Πέτρα Κβίτοβα με την Άνα Μπόνταρ.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.