Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σαν κατσαρίδες. Ετσι σας βλέπω όλους» – Νέα απίστευτη επίθεση Κάιρι Ιρβινγκ στους Σέλτικς

«Σαν κατσαρίδες. Ετσι σας βλέπω όλους» – Νέα απίστευτη επίθεση Κάιρι Ιρβινγκ στους Σέλτικς

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε ακόμη μια έντονη λογομαχία με οπαδούς των Σέλτικς, τονίζοντας πως τους βλέπει όλους σαν κατσαρίδες.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει μια απίστευτη κόντρα με τους Σέλτικς και τους οπαδούς τους από την ημέρα που έφυγε από τη Βοστόνη για το Μπρούκλιν και τους Νετς.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ δέχεται συχνά πυκνά επιθέσεις με βαριές εκφράσεις από «Κέλτες», ενώ και στη σειρά που έπαιξαν οι δυο ομάδες φέτος στον πρώτο γύρο των playoffs (οι Σέλτικς πέρασαν με 4-0) ο Ίρβινγκ άκουσε πολλά.

Πλέον όμως ο Ίρβινγκ έχει λογομαχίες με οπαδούς των Σέλτικς και με πιο… ιδιαίτερους τρόπους. Συγκεκριμένα, ο γκαρντ των Νετς έπαιζε το βιντεοπαιχνίδι «Grand Theft Auto» σε stream του Twitch το βράδυ της Δευτέρας.

Εκεί εμφανίστηκαν διάφοροι χρήστες που τρόλαραν τον Ίρβινγκ με σχόλια και μηνύματα υπέρ των Κελτών. Ό Ίρβινγκ όμως δεν έχασε την ευκαιρία και εξαπέλυσε επίθεση κατά των οπαδών των Σέλτικς λόγω των πολλών ειρωνειών και αστείων που είπαν για εκείνον.

Αναλυτικά όσα απάντησε ο Ίρβινγκ: «Ω, Κάιρι, τι κάνεις στο σπίτι;» είπε με χλευαστική φωνή. «Έτσι μου ακούγεσαι. «Ω, θα πας σπίτι, θα πας στο Κανκούν; Εσύ στο σπίτι? Ωχ Κάιρι, είσαι χάλια».

«Τι κάνεις; Θεέ μου, πήγαινε πίσω στο Κλίβελαντ», συνέχισε ο Ίρβινγκ χλευαστικά. «Θεέ μου, η Βοστώνη σε μισεί, ω Θεέ μου.» Έτσι μου ακούγεσαι. Σαν κατσαρίδες. Έτσι μου ακούγεσαι και έτσι σας βλέπω όλους».

Δείτε το βίντεο με τη λογομαχία του Ίρβινγκ:

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024