Η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα συνεχιστεί στη Serie A μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, με έξι ομάδες να παλεύουν για να μην βρεθούν στην τριάδα που θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.
Αυτό διότι το ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα στην Σαλερνιτάνα και στην Κάλιαρι, δεν ανέδειξε νικητή (1-1), με τους φιλοξενούμενους (αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς ο Λυκογιάννης) να «κλέβουν» το βαθμό στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αλτάρε.
Η Σαλερνιτάνα, που κρατούσε το «χρυσό τρίποντο» για 98 λεπτά, είχε πάρει προβάδισμα στο 68΄ με το πέναλτι του Βέρντι, ωστόσο, δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της.
Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες. Ο Ριμπερί αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 69΄, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τέσσερα λεπτά μετά, πήρε την άγουσα για τ’ αποδυτήρια και ο Ραντούνοβιτς για λογαριασμό της Κάλιαρι.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ