Την «χρυσή» ευκαιρία να κάνει πρόωρες διακοπές απώλεσε η Χέρτα. Στο προτελευταίο ματς της σεζόν η ομάδα του Βερολίνου ήθελε το τρίποντο απέναντι στην «αδιάφορη», Μάιντζ, για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην Bundesliga, ωστόσο, υπέστη ήττα-σοκ στο Βερολίνο με 1-2 και, πλέον, ελπίζει σε ήττα της Στουτγκάρδης στο Μόναχο από την Μπάγερν (8/05) για να μην έχει προβλήματα.
Σε διαφορετική περίπτωση, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με την Χέρτα να παίζει εκτός με την Ντόρτμουντ και η Στουτγκάρδη να υποδέχεται την Κολωνία.
Από το αποτέλεσμα στην «Αλιάνζ Αρένα», δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι θα κριθεί και το μέλλον της Αρμίνια στην κατηγορία, με το σύλλογο του Μπίλεφελντ να περιμένει νίκη των πρωταθλητών για να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική ότι θα είναι αυτή που θα παίξει στο μπαράζ ανόδου.
Στο 25′ ο Βίντμερ έκανε το σουτ, ο Λότκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι έγινε το 0-1. Στο 33′ ακυρώθηκ γκολ του Σταχ για οφσάιντ μέσω VAR και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζέλκε με πέναλτι έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 ήρθε στο 82′ με κεφαλιά του Μπελ από εκτέλεση κόρνερ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.