Συνέδριο ΝΔ: Ποιος έχει τις καλύτερες διαδικασίες; Τζανακόπουλος και Μάντζος αστειεύτηκαν με Θεοδωρικάκο και Ταραντίλη
Σε ευχάριστο κλίμα οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ είχαν χαλαρή συζήτηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Χρήστο Ταραντίλη, ενώ δεν έλειψαν και τα «πειράγματα» για τις οργανωτικές διαδικασίες των κομμάτων
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Μάντζος Δημήτρης βρέθηκαν ως εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στο συνέδριο της ΝΔ. Πριν την έναρξη των εργασιών είχαν χαλαρή συζήτηση με τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Χρήστο Ταραντίλη, ενώ δεν έλειψαν και τα «πειράγματα».
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο εκλογής του γενικού γραμματέα κάνοντας σύγκριση με το πως εκλέγονται τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Δημήτρης Μάντζος δεν έχασε την ευκαιρία να επισημάνει ότι το ΚΙΝΑΛ έχει τις καλύτερες διαδικασίες καθώς ψηφίζει για όλα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.