Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα της Cosmote TV για την αλλαγή ώρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όπως έγινε γνωστό, το συνδρομητικό κανάλι θέλησε να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, καθώς ζήτησε να μετατεθεί το παιχνίδι κατά δύο ώρες και να ξεκινήσει στις 22:00.
Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται ωστόσο να γίνει, καθώς η ΕΠΟ δεν πρόκειται να δώσει το πράσινο φως.
«Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 8 μ.μ.» φέρονται να λένε μέσα από την ΕΠΟ.
Η Cosmote TV είχε καταθέσει το αίτημά της πριν από τρεις ημέρες, έχοντας προτείνει να ξεκινήσει ο τελικός δύο ώρες αργότερα, λόγω του Final 4 της EuroLeague, κάτι το οποίο ωστόσο είναι πρακτικά αδύνατο, καθώς μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν τόσο η παράταση όσο και τα πέναλτι, εφόσον χρειαστούν, πέρα από τους πανηγυρισμούς.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί