Αντίστροφα για την οριστική αλλαγή σελίδας μετρούν οι άνθρωποι της Τσέλσι, καθώς έπειτα από 19 χρόνια ο σύλλογος ετοιμάζεται να περάσει σε άλλα χέρια, «κλείνοντας» έτσι τον κύκλο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Πριν από περίπου ένα μήνα η Raine Group, που έχει αναλάβει τη μεγάλη υπόθεση της πώλησης, έβγαλε τους τελικούς υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι τελικά έγιναν τέσσερις μετά την αποχώρηση των Ρίκετς.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Times, η πώληση έχει μπει στο τελικό της στάδιο.
Όπως αναφέρεται, ακόμα και εντός της εβδομάδας, η Raine Group αναμένεται να «δείξει» το φαβορί και ποιον όμιλο θεωρεί τον καταλληλότερο για την αγορά της Τσέλσι.
Μια απόφαση που θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς δύσκολα θα αλλάξει και ο «προορισμός» του συλλόγου, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως η συγκεκριμένη είδηση είναι σαν μια «προαναγγελία» της πώλησης της Τσέλσι.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.