Λαμία: Ανατράπηκε βυτιοφόρο – 17 τόνοι γάλα χύθηκαν στο δρόμο
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός και δεν υπήρχε άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα.
Βυτιοφόρο όχημα ανατράπηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα λίγο έξω από τη Λαμία.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στις 12:30 στις στροφές του Μπράλου, όταν ο οδηγός έχασε ξαφνικά τον έλεγχο.
Ο οδηγός του βυτιοφόρου, που ανήκει σε εταιρεία περισυλλογής γάλατος, είχε ξεκινήσει από τον Πύργο Ηλείας και είχε κατεύθυνση προς Λαμία.
Σε μια από τις στροφές χάθηκε ο έλεγχος και το όχημα ανατράπηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ο οδηγός και δεν υπήρχε άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport 17 τόνοι γάλατος χύθηκαν στο δρόμο.
Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία μέχρι να φτάσει η τροχαία, αφού υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος με το αναποδογυρισμένο όχημα πάνω στην στροφή.
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
- «The Moment»: Η Charli xcx απόλαυσε ιδιαιτέρως τη συνεργασία της με την Κάιλι Τζένερ
- Εθνικό Απολυτήριο: Ο οδικός χάρτης για διάλογο 9 μηνών
- Ποιος ήταν ο κατάσκοπος της Κίνας – Πώς στρατολογήθηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)















































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442