Οι Γουόριορς έκαναν πάρτι απέναντι στους Νάγκετς, καθώς επιβλήθηκαν με 126-106 και έκαναν το 2-0 στη σειρά των πλέι-οφ του ΝΒΑ, με το Ντένβερ να μην μπορεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ανταγωνιστεί τους Πολεμιστές.
Ο Στεφ Κάρι πραγματοποίησε άλλη μια μαγική εμφάνιση κόντρα στους Νάγκετς, καθώς σημείωσε 34 πόντους με 5/10 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.
Μάλιστα, ένα από αυτά τα πέντε τρίποντα το πέτυχε με τέτοιον τρόπο, που θύμισε τις κινήσεις του Μάικλ Τζόρνταν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρι στην προσπάθειά του για το τρίποντο έκανε μια fadeaway κίνηση όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, βγαλμένη από τη δεκαετία του ’90.
Απολαύστε εδώ τον Στεφ Κάρι:
This is beautiful work by Steph. Might be one of the first times he’s unleashed that.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.