Πρόσφυγες από την Ουκρανία φιλοξενεί στο σπίτι του στην Ισπανία ο ποδοσφαιριστής Φραν Σολ. Να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Ντινάμο Κιέβου, ενώ τώρα αγωνίζεται ως δανεικός στην Έιμπαρ.
Ο 30χρονος έγραψε στο Twitter στα ουκρανικά: «Κάθε βοήθεια δεν είναι αρκετή. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους από την Ουκρανία.
Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι που είστε στο σπίτι μας. Ελπίζω αυτή η σφαγή να τελειώσει σύντομα και να μπορέσετε να επιστρέψετε στα σπίτια σας, αλλά για τώρα αυτό το σπίτι είναι δικό σας. Δόξα στην Ουκρανία».
Δείτε την ανάρτηση του Φραν Σολ
Будь- яка допомога мала. Це найменше, що ми можемо зробити, щоб допомогти українському народу. Я і моя родина щасливі, що ви в нашому домі. Я сподіваюся, що ця різанина скоро закінчиться, і ви зможете бути у своєму домі, а поки тут ваш. Слава Україні! 💛💙 pic.twitter.com/D6T079vnxD
Αν και έχασε το πρώτο σετ από την σπουδαία Ίγκα Σβιάτεκ (Νο2 στον κόσμο), η Μαρία Σάκκαρη έκανε μεγάλη ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Ντόχα για 3η φορά στην καριέρα της.
Από την Τετάρτη (11/2) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά για την απόκτηση του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και την Πέμπτη (12/2) κατάφερε να τον επίσημα δικό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια.