Νέες αποκαλύψεις έρχονται συνέχεια στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο των τριών παιδιών τους.
Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας έκανε μια ακόμα αποκάλυψη και ξέσπασε στον τηλεοπτικό αέρα.
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Πρωινού ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή σε αρκετά ριάλιτι παιχνίδια.
Εκτός από αυτά που γνωρίζαμε ήδη ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών είχε δηλώσει συμμετοχή τόσο για το The Voice όσο και για το φετινό Survivor. Η νέα αυτή αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει στον «αέρα» της εκπομπής.
«Φέτος ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή και για το Survivor. Δεν λέει κάτι αυτό αλλά έχει χάσει δυο παιδιά και το τρίτο είναι με τετραπληγία και ρωτάω εγώ το παιδί σου μάχεται κι εσύ θες να πας στον Άγιο Δομίνικο; Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να πιάσει την καλή αλλά…», είπε εμφανώς εκνευρισμένος και συνέχισε.
«Εδώ παιδιά, μιλάμε όλοι για έναν άνθρωπο που λένε ότι τον χειραγωγούσε η Ρούλα, πώς λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος έχει αυτό το ψυχολογικό σθένος και δηλώνει συμμετοχές σε ριάλιτι;», είπε.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας