Δεν είδε, δεν ήξερε, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη ξετύλιξε το κουβάρι της σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο των τριών παιδιών του.
Εντύπωση προκαλεί στους ειδικούς η έλλειψη οργής αλλά και συναισθήματος.
Η Ελένη Μενεγάκη, παρακολουθώντας ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας στο «Φως στο Τούνελ» εξέφρασε τον προβληματισμό της για τη στάση του και τόνισε ότι αδυνατεί να καταλάβει κάποια πράγματα.
Ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια: «Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά αυτά που ακούω. Άλλα μπορεί να αισθάνομαι και άλλα μπορεί να ακούω. Είπε ο ίδιος ότι “αν διαπιστωθεί ότι και τα άλλα παιδιά έφυγαν όχι από φυσικά αίτια θα αντιδράσω με το να μπω μέσα και να της κάνω κακό”. Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά έχει να κάνει με το εάν είναι ένα παιδί, δύο ή τρία; Αναπάντητο. Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας