Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πανηγύρισαν μια άνετη νίκη επί των Λέικερς με 128-112.
Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κλέι Τόμπσον (33 πόντοι, 6/10 τρίποντα) και με πολύ καλή εμφάνιση του Τζόρνταν Πουλ (19 πόντοι, 11 ασίστ), οι Πολεμιστές έφθασαν σε μια εύκολη επικράτηση.
Η ομάδα του Λος Άντζελες δεν είχε στη διάθεσή της τους σταρ της (Λεμπρόν, Ντέιβις, Ουέστμπρουκ), καθώς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους Τέιλεν Χόρτον – Τάκερ (40 πόντοι), Μαλίκ Μονκ (24 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και Ντουάιτ Χάουαρντ (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ) να ξεχωρίζουν.
Από εκεί και πέρα, οι Ράπτορς ήταν οι μεγάλοι νικητές στο ντέρμπι με τους Σίξερς (119-114).
Για το Τορόντο ο Σιακάμ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ, πραγματοποιώντας triple double.
Από τους Σίξερς ο Εμπίντ σημείωσε 30 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο 45+1' του α' μέρους ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα τέρματά του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ροντινέι άντεξε στο μαρκάρισμα, μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 – Δείτε τα δύο γκολ.