Στον στίβο μάχης του Survivor βρέθηκαν, για μια ακόμα φορά, η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο επεισόδιο της Τετάρτης όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης.
Στο αγώνισμα επάθλου, ωστόσο, οι Μαχητές θα έπρεπε να διαχειριστούν μια σημαντική απώλεια!
Στο νοσοκομείο η Σοφιάννα Αβραμάκη
Και αυτό, καθώς όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, η Σοφιάννα Αβραμάκη έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού.
«Θα ξεκινήσουμε με τα ματσαρίσματα για τα κορίτσια. Να ενημερώσω, όμως, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στις ανδρικές αναμετρήσεις δεν θα αγωνιστεί καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί το χέρι του για λίγες ακόμα μέρες. Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της».
«Επομένως θα προφυλαχθεί και αυτή και θα μεταφερθεί, αμέσως μετά την κουβέντα που έχουμε εδώ για τα ματσαρίσματα, κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στις δυο ομάδες του Survivor,
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας