«Δεν θα γίνουμε ορμητήριο των φονιάδων για να σκοτώνονται οι λαοί» – Συγκέντρωση ΚΚΕ στο υπ. ΠΡΟΠΟ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν συνδικάτα και φορείς καταγγέλλοντας τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, τις προσαγωγές εργαζομένων και τον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς. «Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει» φωνάζουν εργαζόμενοι και νεολαία που βρίσκονται στην πύλη του υπουργείο. […]
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν συνδικάτα και φορείς καταγγέλλοντας τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη, τις προσαγωγές εργαζομένων και τον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς.
«Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει» φωνάζουν εργαζόμενοι και νεολαία που βρίσκονται στην πύλη του υπουργείο.
«Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στους ΝΑΤΟικους κάνετε τις πλάτες» καταγγέλλουν καθώς οι δυνάμεις καταστολής χτύπησαν την κινητοποίηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενάντια στη μετατροπή του σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών και των πολεμικών σχεδιασμών τους.
Στην κινητοποίηση συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με μέλη του ΠΓ, της ΚΕ και βουλευτές του Κόμματος.
Αντιπροσωπεία των σωματείων μαζί με τον βουλευτή του Κόμματος, Χρήστο Κατσώτη πραγματοποιεί συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας.
Στο μεταξύ τα σωματεία απαιτούν με την κινητοποίηση τους να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες διαδηλωτές. «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε το κλίμα τρομοκρατίας» ξεκαθαρίζουν.
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442