Μπορεί το ισόπαλο 2-2 με την Άρσεναλ Σαραντί να μην έδινε πολλούς λόγους για… πάρτι, ωστόσο τα γενέθλια του συλλόγου ήταν αρκετά για να στηθεί ένα τρελό γλέντι στο «Μπομπονέρα».
Παρότι η Μπόκα Τζούνιορς δεν κατάφερε να συνδυάσει τα γενέθλιά της με μια σημαντική νίκη, οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να γιορτάσουν τα 117 χρόνια ιστορίας του συλλόγου από το Μπουένος Άιρες.
Οι φίλαθλοι της Μπόκα έστησαν ένα τρομερό… πάρτι στο «Μπομπονέρα» με βεγγαλικά, δημιούργησαν μια φοβερή ατμόσφαιρα και έκαναν τη νύχτα μέρα.
Por la garra, el sentimiento y el equipo, volvimos a ser un CLUB ATLÉTICO. ¡Felices 117 años, Boca Juniors!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.