Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 4-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 4-1

Με τους Ζοάο Φέλιξ και Λουίς Σουάρες να σκοράρουν δις, η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε το… καθήκον της κόντρα στην Αλαβές επικρατώντας 4-1 και πιάνοντας τη Σεβίλλη στη δεύτερη θέση.

Λουίς Σουάρες και Ζοάο Φέλιξ είχαν… κέφια απέναντι στην Αλαβές, και τον καθένα να σκοράρει από δύο φορές, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε των Βάσκων με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της La Liga, πιάνοντας έτσι, έστω και προσωρινά, τη Σεβίλλη στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε χρειάστηκε ένα ξέσπασμα στο τελευταίο κομμάτι του ματς, όπου βρήκε τρία γκολ, πήρε το θετικό αποτέλεσμα, έφτασε τους 57 βαθμούς και θα περιμένει την αναμέτρηση των Ανδαλουσιανών με την Μπαρτσελόνα (3/4, 22:00) για να δει που θα βρεθεί.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό του ματς χάρη στο τέρμα του Ζοάο Φέλιξ. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισχνό προβάδισμα των «ροχιμπλάνκος».

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Αρχικά, η Αλαβές βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκονζάλο Εσκαλάντε να σκοράρει στο 63′ για το 1-1. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος για την Ατλέτικο. Ο Λουίς Σουάρες στο 75′ έδιωξε το «βάρος» από τα πόδια των συμπαικτών του κάνοντας το 2-1, για να έρθει ο Φέλιξ στο 82′ και να κάνει το 3-1. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ουρουγουανός στράικερ που στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 4-1.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένεθ, Σάβιτς, Βρσάλικο, Ρεϊνίλντο, Λόντι (46’ Καρασκό), Κοντογκμπιά, Γιορέντε (73’ Κούνια), Λεμάρ (46’ Ντε Πολ), Ζοάο Φέλιξ, Γκριεζμάν (61’ Σουάρες)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Ντουάρτε, Λεζέν, Λαγουάρδια, Τενάλια, Πονς (46’ Ναβάρο), Πίνα (78’ Λουμ), Εσκαλάντε, Έντγκαρ Μέντεθ (78’ Πελίστρι), Χοσέλου, Ριόχα (85’ Ντε Λα Φουέντε)

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024