Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωσε Γιαννιώτη ο Ράσταβατς

Αποθέωσε Γιαννιώτη ο Ράσταβατς

Ο Μίλαν Ράσταβατς συνεχάρη τον Ανδρέα Γιαννιώτη για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας και Ατρόμητος έμειναν στο μηδέν στην Τρίπολη, με τον Μίλαν Ράσταβατς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ανδρέα Γιαννιώτη.

Ο κόουτς των Αρκάδων έσταξε μέλι για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αποθεώνοντάς τον για την εμφάνιση στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο προπονητής του Αστέρα:

«Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι είμαι χαρούμενος ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας. Να είμαστε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο με κατοχή, με ευκαιρίες και επιθετικό ποδόσφαιρο. Με θετική προσέγγιση στο ποδόσφαιρο που είναι συνήθως δύσκολο να γίνει.

Κάναμε ευκαιρίες, είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για ένα γκολ και ας μην τα καταφέραμε. Σημαντικό για εμάς ήταν ότι περιορίσαμε σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλο και ελέγξαμε τον αγώνα.

Πρέπει να βελτιωθούμε στην επιθετικότητα. Έπρεπε να είχαμε πιο πολύ διάθεση και θέληση για το γκολ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη συμπεριφορά της σήμερα, αλλά και στον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας (Γιαννιώτη) που έκανε τόσο καλή εμφάνιση».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024