Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβ: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Λοβ: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε για την αναμέτρηση τού ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τους Ερυθρόλευκους ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις έπειτα από 80 μέρες, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (4/4).

Ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους, χαρακτηρίζοντας την ομάδα τού Γιώργου Μπαρτζώκα ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που διεκδικεί μια θέση στο Final Four.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζερμέιν Λοβ:

Για το διάστημα των 80 ημερών από το τελευταίο εντός έδρας ματς: «Είναι πραγματικά περίεργο αυτό που συμβαίνει. Στον πρώτο γύρο, είναι αλήθεια ότι είχαμε περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδό μας, τώρα έρχεται αυτό ανάποδα και με διάφορες συγκυρίες έχουμε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξουμε στην έδρα μας. Και για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε ξανά στο γήπεδό μας, ξανά μπροστά στους φιλάθλους μας»

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που μάχεται για το Final Four της Euroleague, είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα. Τους σεβόμαστε σαν αντιπάλους, αλλά πρέπει να έχουμε πνεύμα μαχητικό, να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε, γνωρίζοντας ότι ξεκινάμε από 0-0. Και πολλά θα εξαρτηθούν από τον ρυθμό του αγώνα και το πόσο μαχητικοί θα είμαστε».

Για την στήριξη του κόσμου: «Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να είναι δύσκολο για όσους έχουν δουλειά εκείνη την ώρα, αλλά αυτοί που μπορούν θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν. Όπως μας έχουν λείψει, είμαι σίγουρος ότι τους έχει λείψει και η ομάδα μετά από δυόμισι μήνες και για αυτό τους περιμένουμε στη Δευτέρα στο γήπεδό μας».

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024