Μια πυρηνική εγκατάσταση στο Χάρκοβο βομβαρδίστηκε ξανά το Σάββατο και υπέστη σοβαρές ζημιές, ανακοίνωσε η Κρατική Επιθεώρηση Πυρηνικής Ρύθμισης της Ουκρανίας.
Ο πυρηνικός εποπτικός φορέας της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει την έκταση των ζημιών και τις επιπτώσεις τους στην πυρηνική ασφάλεια λόγω των έντονων μαχών που μαίνονται στην περιοχή.
Η εγκατάσταση αποτελεί μέρος του Ινστιτούτου Φυσικής και Τεχνολογίας του Χάρκοβο και διεξάγει πειραματική έρευνα σε ραδιοϊσότοπα για ιατρικές και βιομηχανικές ανάγκες.
Είχε ήδη πληγεί από ρωσικό βομβαρδισμό νωρίτερα αυτό το μήνα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας