Ο Ράφαελ Ναδάλ πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν μέσα στο 2022 και διαλύει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο tour, αποδεικνύοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.
Ο ισπανός σταρ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells και επεξέτεινε το καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν στην καριέρα του στο 18-0, ξεπερνώντας τον Πιτ Σάμπρας (1997) και τον Ρότζερ Φέντερερ (2018).
Ο Ναδάλ απέκλεισε δύσκολα τον Ράιλι Οπέλκα με 7-6 (3), 7-6 (5) και τώρα τον περιμένει ο Νικ Κύργιος στα προημιτελικά του τουρνουά της Καλιφόρνιας.
Χάρη σε αυτήν τη νίκη, την 401η σε Masters διοργάνωση (401 νίκες – 83 ήττες) και 1.045η στην απίστευτη καριέρα του (1.045 – 209), ο 35χρονος Ισπανός προκρίθηκε 12η φορά στα προημιτελικά του Indian Wells.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι