Γιώργος Αγγελόπουλος: « Θέλω να κανω δικά μου παιδιά»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρει πως θέλει να ασχοληθεί με την παιδοψυχολογία
Ο πρώην νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το Σωματείο «Φύλακα Άγγελο» και πώς φιλοδοξεί μέσα από το έργο αυτού του φορέα να βοηθήσει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία. Θυμίζουμε πως το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» ίδρυσαν από κοινού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ράνια Κωστάκη, για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.
Ο Ντάνος μίλησε για την ενασχόλησή του με τα παιδιά αλλά και τις σπουδές που ακολουθεί. «Είμαι στη μέση των σπουδών μου όσο αφορά τη διοίκηση», δήλωσε πως μόλις πάρει το πτυχίο του, θα ήθελε να ασχοληθεί και με το κομμάτι της παιδοψυχολογίας. «Η επαφή με τα παιδιά μου είναι κάτι που σίγουρα με έχει κερδίσει» είπε χαρακτηριστικά.
Σε σχετική ερώτηση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «φυσικά και θέλω δικά μου παιδιά», υποστηρίζοντας πως οι σπουδές του θα τον βοηθήσουν να γίνει και καλύτερος γονιός.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»
- Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον Στέφανο Μπορμπόκη (pics)
- Πάπας Λέων σε Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσω να μιλάω ενάντια στον πόλεμο και να προωθώ την ειρήνη
- Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις κακές γλώσσες με μια συμβουλή της μητέρας της
- Ουγγαρία: Ο ξέφρενος χορός του μελλοντικού υπουργού Υγείας μετά τη νίκη του Μαγιάρ στις εκλογές
- Πένθος στην Γκάνα: Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε ένοπλη ληστεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442